Gezinscoaching

Als gezinscoach luister ik, beantwoord ik vragen en geef ik informatie en begeleiding bij wat jij belangrijk vindt in en rondom jouw gezin. Met het gezin bedoel ik alle leden die bij jullie gezin horen.

Kinderen zijn pure wezens. Door bepaalde gebeurtenissen in het leven kan je kind uit balans raken en een deel van zijn kracht verliezen. Je kind kan hier veel last van hebben. Als ouder wil je je kind graag gelukkig, geliefd en onbezorgd zien en beschermen tegen de boze buitenwereld. Je kan je als ouder dan zorgen gaan maken en kom je er misschien zelf niet meer uit.

Ik begeleid kinderen en ouders zodat zij de Kracht in zichzelf weer terug vinden en zo weer fijner in het leven staan. Ik wandel met jou en je kind mee op dit pad, zodat hij of zij zich weer in zijn Kwetsbaarheid Krachtig voelt en weer zichzelf kan zijn.

Een coachingstraject voor jou en je gezinsleden kan in korte tijd voor grote veranderingen zorgen. Veel kinderen zijn een spiegel voor ouders, en willen met hun gedrag bewustwording creëren voor iets wat bij ouders speelt. Door coaching voor ouders én kind komt er sneller ruimte voor verandering,  en wordt ook de onderlinge verbinding versterkt.

In overleg bepalen we samen met wie we het coaching-traject gaan doen en hoe dit eruit komt te zien. Dit kan met de ouder(s) alleen, samen met het kind/de kinderen of een mix hiervan (alles is mogelijk). We stellen samen vast waar jij verandering in wilt aanbrengen of waar je zorgen liggen en maken daar een plan voor.

Gezinscoaching kan o.a. uitkomst bieden bij thema’s als:
– Scheiding
– Rouwverwerking
– Opvoeding