Stichting Adiona

Stichting Adiona is de beroepsorganisatie voor kindercoaches die werkzaam zijn met en voor kinderen en hun opvoeders. Zij doen dit vanuit een eigen praktijk of binnen een bedrijf, instelling of organisatie.
Als beroepsorganisatie maakt Adiona zich sterk voor gepassioneerde en deskundige kindercoaches, kinderyogadocenten en professionals die kindercoaching in hun werkzaamheden toepassen.
Wij organiseren onder andere halfjaarlijks inspiratiedagen voor onze leden, ondersteunen initiatieven in de regio’s,  en staan de leden met raad en daad bij.
Tevens houden wij de actuele ontwikkelingen in de gaten en ondernemen actie waar nodig om deze ontwikkelingen te integreren in ons vak of te organiseren voor onze leden.

Onze missie
Stichting Adiona is een beroepsorganisatie voor professionals binnen de vakgebieden kindercoaching en kinderyoga die vanuit verbinding, interactie en vertrouwen werkzaam zijn met en voor kinderen.

Onze visie
Kindercoaching en kinderyoga leveren een wezenlijke bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van kinderen, zodat zij kennis hebben van hun eigen potentieel. Vanuit dit bewustzijn kunnen kinderen zich positief ontwikkelen en zijn ze opgewassen tegen de levenslessen die op hun pad komen.